Flanela

Afișez toate cele 11 rezultate

Flanela din bumbac sau cum i se mai spune – finet este o tesatura naturala 100%, neelastica si foarte plăcuta la atingere.

Fiind moale și calduroasa, se foloseste pentru coaserea lenjeriilor de pat pentru sezonul rece sau pentru coaserea pijamalelor. Se mai pot face si  halate sau imbracaminte de casa comoda si utila. Finet poate fi imprimat sau uni si potrivit pentru diverse lucruri pentru copii si nou-nascuti. Se pot face cearșafuri, cuibușoare, pături, diverse hainute sau se pot captusi salopete sau imbracamintea pentru afara. În combinație cu alte tesaturi din bumbac, cu muselina sau bumbac vafe se pot crea păturici si cuverturi de copii.

Acest material este 100% natural și prin urmare, este ideal pentru bebelușii si copii. Este materialul care respira, oferind confortul termic pielii  si in acelasi timp este un material cu putere de absorbtie ridicata. Flanela din bumbac fiind un material natural are proprietatea de a se strange la spalat, acest aspect trebuie luat in considerare in  momentul croielii pentru realizarea cu succes a proiectului de cusut.

Latimea materialului este de 240 cm.

Shopping Cart
Deschide chat-ul
1
Buna!
Cu ce te putem ajuta?