Termeni și condiții

Site-ul www.calinnotex.com este detinut de RUSU OXANA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, cu sediul in BUCURESTI,str. Mitropolit Filaret nr. 19, corp C, ap. 3, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F40/1879/26.08.2019, cod unic de inregistrare fiscala 41560250, e-mail : contact@calinnotex.com.

Prin intermediul magazinului online www.calinnotex.com va invitam la o experienta de cumparaturi placuta si sigura. Facem tot posibilul ca dumneavoastra si beneficiati de servicii la cele mai înalte standarde privind Relatiile cu Clientii, garantându-va protectia intimitatii si informatii complete si actualizate permanent.

1. Copyright

Intregul continut al site-ului www.calinnotex.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea CALINNOTEX si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CALINNOTEX  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.   

2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Inainte de a naviga in website-ul www.calinnotex.com va rugam sa cititi cu atentie precizarile din aceasta sectiune. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului, acceptarea Termenilor si Conditiilor are valoare contractuala.

3. Informatii personale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

4.  Informatii despre preturile afisate

Preturile prezentate pe site includ TVA (19%), au  caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o informare prealabila.

5. Politica de vanzari online

Accesul in vederea efectuarii unei comenzi de produse  este permis oricarui Cumparator.

Toate preturile produselor  prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON sau EURO. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

6. Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi, prin produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

Comanda plasata prin intermediul formularelor din site de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale pentru Vanzator si va fi considerata acceptata numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face ulterior prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 • Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
 • Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile sau pot fi livrate in termini stability si acceptati;
 • Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului)

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Calinnotex, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Cumparator pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumpărătorul are dreptul să anuleze comanda fără a da nici un motiv în termen de 2 ore de la expediere. (După 2 ore, operatorul începe să proceseze comanda). Anulați comanda la adresa de e-mail comenzi@calinnotex.com, vă vom trimite imediat o confirmare a anulării comenzii

7. Plata

Plata produselor conform acestor Termeni si Conditii se refera doar la produsele listate pe site-ul www.calinnotex.com. Plata se poate efectua online, cu cardul (de credit/debit) sau in sistem ramburs.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.

CALINNOTEX accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/ Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Code). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
 • Data expirarii cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

8. Livrarea produselor

Orarul magazinului online este : de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00

 • Livrarea produselor vandute se realizeaza conform optiunii Cumparatorului, confirmata prin e-mail ulterior cu reprezentantul CALINNOTEX.
 • In cazul livrarii la Cumparator, Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor.
 • Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei si UE.
 • Transportul este gratuit pentru comenzile peste 250 lei, Valabil doar in zona de acoperire a companiilor de curierat.

Livrarea produselor in strainatate

 • Comenzile efectuate de persoanele fizice si/sau juridice din strainatate, vor fi expediate cu curierul (DPD sau Posta Romana), iar taxele de curierat vor fi incluse în factura care se emite în valuta (euro).

Vânzătorul nu răspunde de:

 • livrarea întârziată a bunurilor cauzată de compania de transport.
 • livrarea întârziată a bunurilor cauzată de adresa introdusă incorect a destinatarului
 • pentru deteriorarea comenzii cauzată de compania de transport.

9. Garantii

Toate produsele comercializate de catre CALINNOTEX, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

10. Retur

 • Puteti returna si schimba produsele achizitionate, în termen de 10 zile de la data primirii lor, in cazul în care produsul prezinta defecte de fabricatie.
 • Nu se poate schimba produsul achizitionat la oferta speciala daca în prealabil cumparatorul a fost informat prin e-mail sau telefonic ca produsul ce urmeaza a fi achizitionat este la oferta speciala datorita unor defecte .
 • Toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea conditiilor de mai jos:
 • Daca doriti sa returnati un produs livrat, trebuie sa ne anuntati în scris despre produsul pe care doriti sa îl returnati, data la care v-a fost livrat, motivul pentru care doriti sa-l returnati si daca doriti sa-l înlocuiti cu un alt produs. Va rugam sa ne trimiteti aceasta înstiintare scrisa pe adresa de email: contact@calinnotex.com.
 • Numai dupa procesarea si aprobarea acestei înstiintari de catre CALINNOTEX, veti putea returna produsul.
 • Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.
 • Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact,  fara deteriorari, sa nu fi fost folosit sau taiat.
 • Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus, utilizand serviciu de curierat rapid prin care coletul a fost livrat.
 • Returnarea produselor se va face la: adresa str. Nicolae Filipescu nr. 53-55, cam. 100, BUCURESTI.
 • Contravaloarea (lei) va fi returnata în contul clientului în contul bancar IBAN, furnizat ulterior de client.
 • Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare și cele pentru plata online vor fi suportate de client (si numai pentru defecte din fabricatie de catre Vanzator), iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de returnare, dar nu înainte de data recepționării bunurilor

11. Raspundere

Prin crearea contului, utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Cumparatorilor de la momentul afisarii in site.

12. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. Prelucrarea datelor cu caracter personal

CALINNOTEX respecta dispozitiile legale privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terte persoane si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai.

CALINNOTEX nu îsi poate asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Shopping Cart
Deschide chat-ul
1
Buna!
Cu ce te putem ajuta?